Kérdése van? Hívjon minket! +36303765665

Rólunk

Tökéletes Ajándék

Egyedülálló széles termék paletta, exkluzív minőség, megbízhatóság és megfizethetőség

2018-ban kezdtük az örök rózsák/ forever rose értékesítését először egy termékkel, majd az évek alatt bővítettük ki termék kínálatunkat. Jelenleg közel 500 termék közül lehet választani.

Hogy miért is választottuk ezt az egyedülálló terméket? Mert így részesei lehetünk sok –sok különleges eseménynek. Legyen az születésnap, névnap, évforduló, eljegyzés, esküvő, Valentin nap, nőnap, anyák napja, egy hétköznapi meglepetés, vagy esetleg egy kiengesztelő ajándék.

Legfontosabb számunkra a minőség, a letisztultság, de mégis a folyamatos újítás. Országosan egyedülállóan készítünk tartósított rózsákból és növényekből kompozíciókat. Termékeink részét képezik a búrába zárt örök rózsák, a rózsa boxok több méretben illetve formában, az akryl illetve plastic dobozos termékek, valamint még sorolhatnám további egyedi termékeinket is.

Nálunk az exkluzív minőségű tartósított rózsák mellett megtaláltok  még hortensiát, napraforgót, szegfűt, orchideát, valamint számos tartósított növényt. Ezeket a különleges növényeket Ecuadorból szerezzünk be a legnagyobb és legkiemelkedőbb minőségű tartósított növény forgalmazóktól!

Kiemelkedően fontos számunkra, hogy mindenkinek elérhetővé tegyük ezeknek az egyedülálló termékeknek a megvásárlását. Termékeinkkel igyekszünk minden ár kategóriát képviselni, tehát a szerényebb és a merészebb pénztárcával bíróknak is kedvezünk! Célunk, hogy mindenkihez eljussanak ezek a különleges tartósított örök rózsák!

Belföldre és külföldre is küldünk csomagokat egyaránt!

Örömmel tölt el, mikor visszatérő vásárló rendel tőlünk, ez is igazolja azt, hogy elégedett volt és nyugodt szívvel rendel tőlünk újra.

Hogyha te is szeretnél egyedi és maradandót ajándékozni szeretteidnek, akkor válassz te is minket, és légy részese a csodának.

Tehát ha forever rose akkor csakis a Tökéletes Ajándék!

 

Miért válassz minket?

 

Egyedi elképzelések

Határ a csillagos ég, minden elképzelést megvalósítunk!

 

Bőséges raktárkészlet

Termékeink alapanyaga és még annál is több van raktáron nálunk! Így nem kell heteket várni, legyen bármilyen különleges a kérés, mert mi azonnal meg tudjuk valósítani!

 

Szállítás

25.000.-forint megrendelés felett belföldön ingyenes szállítással küldjük a megrendeléseket! Külföldre egyedi díjszabás vonatkozik!

 

Üdvözlettel,

Tökéletes Ajándék csapata