Kérdése van? Hívjon minket! +36303765665

Gyakran Ismételt Kérdések

Összeszedtük a legfontosabb kérdéseket, melyek felmerülhetnek a termékeinkkel illetve a rendeléssel kapcsolatban.

 

Mi az örök rózsa/forever rose?

Az örökrózsák 100%-ban természetes élő virágok, amelyek tartósítási folyamaton mentek keresztül.  Különleges eljárással kivonják az virágok nedvességtartalmát, melyet aztán növényi glicerinnel pótolnak, ezáltal megőrzik eredeti pompájuk. Tehát ezek nem habrózsák, művirágok és nem is selyemvirágok. Megfelelő odafigyelés mellett évekig élvezheti a természetes szépségét.

 

Hogyan kell gondozni az örök rózsákat?

Nem igényelnek különösebb gondozást, sem metszést. A legfontosabb, hogy ne érje őket víz, magas páratartalom és folyamatos tűző napfény!

 

Milyen színben érhetők el az örök rózsák?

Örökrózsáink közel 50 féle színben elérhetőek a szivárvány minden színében. Amennyiben a kiszemelt terméknél nincs feltöltve a választott szín, lépj velünk kapcsolatba, hogy kivitelezhető e az általad választott verzió.

 

Egyedi elképzelésed van?

Ajánlatkérő oldalunkon, leírással és képpel mellékelve tudod elküldeni részünkre elképzelésed. Az egyedi elképzelések összeállításában, egyedül a Te képzeleted szab határt.

 

Személyesen is átvehetem a megrendelést?

Természetesen van lehetőség az elkészült megrendelést átvenni a kecskeméti telephelyen.

 

Hova kérhetem a kiszállítást?

Országosan bárhová lehet kérni a kiszállítást, sőt külföldre is biztosítjuk a szállítást.

 

Egyből az ajándékozottnak küldhetem a meglepetést?

Semmi akadálya! Ebben az esetben a szállítási adatok, illetve a telefonszám az ajándékozotté legyen, valamint a megjegyzés mezőbe kérjük szépen feltüntetni, hogy a számlát elektronikus formában kéred. Így értékjelzés sem lesz a csomagon, csak annyi hogy ajándék!

 

Mennyi a kiszállítás díja?

25.000.-forint megrendelés felett átvállaljuk belföldön a kiszállítás díját. Egyéb esetekben a megrendelés leadásakor, láthatod friss kiszállítási díjainkat. Külfödi kiszállítás esetén, egyedi díjat küldünk e-mail formájában.

 

Mennyivel előre szükséges leadni a megrendelést?

Amennyiben egyszerű terméket választottál, úgy 1-2 munkanap kiszállítással számolj, de abban az esetben, hogyha különleges kompozíciót vagy teljesen egyedi elképzelés megvalósítását szeretnéd, akkor kérlek legalább 3-4 nappal az ajándékozás előtt ad le megrendelésed, hogy biztosan megérkezzen! Természetesen amennyiben nagyon SOS a kérés, ne aggódj, azt is megoldjuk!

 

Van lehetőség meghatározott napon történő kiszállításra?

Természetesen megoldható. Kérjük ebben az esetben a megjegyzés mezőbe írd bele a kért kiszállítási időpontot, és mi aszerint indítjuk el a csomagot, hogy az pont aznap érjen oda.

 

Hogy van csomagolva a megrendelés?

Termékeink mind egyedi céglogós 5rétegű karton dobozba vannak csomagolva, mely szállítási iránnyal és törékeny jelzéssel is el vannak látva.

Üvegbúrás termékeink, 2 féle buborékos fóliával vannak körbe tekerve, majd a dobozban további térkitöltő fóliával vannak  kibélelve, garantálva, a sérülésmentes kézbesítést.

Szolid csomagolás, így ha egyből az ajándékozottnak küldjük a megrendelést, csak kibontás után tudja meg, mit tartalmaz a doboz.

 

Sérülés esetén mi a teendő?

Előfordul, hogy termékeink megsérülnek kézbesítés során, hiába a gondos csomagolás, de ebben az esetben sincs gond, azonnal orvosoljuk a problémát. Minden csomagba teszünk egy tájékoztatót, hogy hogyan szükséges nekünk jelezni a sérülést, és mi ezt követően küldjük a csere terméket. A vásárlót semmi egyéb teendő illetve díj nem terheli. Nagyjából 1000 csomagból 1-2 sérül meg a GLS kézbesítés során.

 

Egyedi üdvözlőkártyát szeretnél?

Megrendelés leadásakor ki tudod választani, hogy egyedi kérés, ebben az esetben a megjegyzés mezőbe szükséges feltüntetni a kért szöveget, vagy e-mailben elküldve részünkre az info@tokeletesajandek.hu e-mail címre.

 

Milyen hosszú lehet az egyedi üdvözlőkártya szövege?

Eddig a leghosszabb kért szövegek: „Szerelmünk addig tartson, míg ez a rózsa el nem hervad” , „Tegnap még menyasszony, ma már feleség, te örökre a ti lányotok!”, „Tegnap még vőlegény, ma már férj, de örökre a ti lányotok!”

Tehát nagyjából ez a mennyiség fér rá szépen az üdvözlőkártyára.

 

 

További kérdésed maradt? Ne habozz! Írj nekünk bátran!