Kérdése van? Hívjon minket! +36303765665

Szűrés
Termék státusza

45cm-es Búrás termékek

Az egyik legnívósabb kategória ahol örök rózsáink 45cm búra alatt találhatjátok!

Az egyik kedvencünk a kivehető örök rózsa csokor, melyet legfőképpen esküvőre szoktak megvásárolni tőlünk! Különleges kézi körcsokor, mely nem túl nagy, se nem kicsi, így tökéletes kiegészítése lehet a nagy napnak! Ezt követően pedig a hozzá tartozó búra alá vissza lehet helyezni, és ott tündököl még évekig! 

Az egy szálas kiviteleket leginkább évfordulóra szokták választani, vagy születésnapra, mert egy igazán különlegesen nagy, impozáns rózsafejet tartalmaz. Amennyiben más rózsa színben tudnátok elképzelni, nyugodtan írjatok nekünk, biztos meg tudjuk valósítani a kéréseteket!


10termék 110
ÚJ

45 cm Búrába zárt 16 szálas Örök Rózsa Csokor / Forever Rose - Burgundy

54 990 Ft
ÚJ

45 cm Búrába zárt 16 szálas Örök Rózsa Csokor / Forever Rose - Piros

54 990 Ft
ÚJ

45 cm Búrába zárt 16 szálas Örök Rózsa Csokor / Forever Rose - Rózsaszín

54 990 Ft
ÚJ

45 cm Búrába zárt 16 szálas Örök Rózsa Csokor / Forever Rose - Sötétkék

54 990 Ft
ÚJ

45 cm Búrába zárt 16 szálas Örök Rózsa Csokor / Forever Rose - VÖRÖS

54 990 Ft
ÚJ

Nagy méretű 45 cm búrába zárt KING Örök Rózsa / Forever Rose - Burgundy

34 990 Ft
ÚJ

Nagy méretű 45 cm búrába zárt KING Örök Rózsa / Forever Rose - Citromsárga

34 990 Ft
ÚJ

Nagy méretű 45 cm búrába zárt KING Örök Rózsa / Forever Rose - Piros

34 990 Ft
ÚJ

Nagy méretű 45 cm búrába zárt KING Örök Rózsa / Forever Rose - Rózsaszín

34 990 Ft
ÚJ

Nagy méretű 45 cm búrába zárt KING Örök Rózsa / Forever Rose - Vörös

34 990 Ft

Hova vezethető vissza a tartósított örök rózsának a megjelenése búrába zárva? Biztosan emlékeztek a Szépség és a Szörnyeteg mesére, ahol a rózsa búra alatt volt, szemléltetve ezzel, hogy Szörnyeteg marad az idők végezetéig, hogyha az utolsó szirom lehullásáig nem talál szerelmet és a szerelme viszonzásra nem talál. 

Többször érkezett kérdés hozzánk, hogy a búra levehető e? Nem lesz akkor baja a rózsának? Ezek a tartósított örök rózsák, nem a búra miatt maradnak meg ugyanabban a tündöklő állapotukban, hanem azért mert a nedvesség ki van vonva belőlük és növényi glicerinnel vannak tartósítva. Tehát nyugodtan le lehet venni a búrát a rózsáról, sőt érdemes is néha megtörölgetni, mert a szálló por illetve az esetleges pára meglátszik az üveg felületen.

Búrás termékeinket szállítás során leragasszuk, hogy ne tudjanak elmozdulni és ezáltal ne sérüljenek meg. Az évek alatt igyekeztünk kitapasztalni a megfelelő csomagolást ezeknek a különleges termékeknek. Örök rózsás termékeink, 5 rétegű céglogós kartondobozba vannak bele helyezve. A búra először buborékos fóliával van körbe tekerve, majd ezt követően egy nagyobb típusú buborékos fóliával is, biztosítva a sérülésmentes szállítást. Az üres hézagokat a dobozban pedig buborékos térkitöltő fóliával töltjük ki, garantálva ezzel, a stabilitást a rózsának és a búrának. Minden dobozunk menetiránnyal és törékeny jelzéssel van ellátva!