Kérdése van? Hívjon minket! +36303765665

Szűrés
Termék státusza
Szín

32cm-es Búrás termékek

Ebben a kategóriában 32 cm búrába zárva találod meg tartósított örök rózsa kompozícióinkat!

Minden kompozíció egyedi, kézzel készített és összeállított, ezért nincs kettő egyforma belőle!

Termékeink magukban foglalják a leírásban szereplő tartósított rózsákat, tartósított növényeket, de például a fás kompozícióknál a fának az íve adja meg azt, hogy esztétikailag hol mutat a legszebben a rózsa.

Ezek igazán különleges termékek!


3termék 13
ÚJ

Nagy méretű 32 cm búrába zárt 3 szálas Örök Rózsa / Forever Rose - Sötétkék

Szín:
Kék
31 990 Ft
20
ÚJ

Nagy méretű búrába zárt 15 szálas Örök Rózsa kompozíció / Forever Rose - Vörös

Szín:
Vörös
49 990 Ft 
39 990 Ft
28
ÚJ

Nagy méretű búrába zárt 16 szálas Örök Rózsa / Vasfa kompozíció / Forever Rose

Szín:
Narancs
49 990 Ft 
35 990 Ft

Hova vezethető vissza a tartósított örök rózsának a megjelenése búrába zárva? Biztosan emlékeztek a Szépség és a Szörnyeteg mesére, ahol a rózsa búra alatt volt, szemléltetve ezzel, hogy Szörnyeteg marad az idők végezetéig, hogyha az utolsó szirom lehullásáig nem talál szerelmet és a szerelme viszonzásra nem talál. 

Többször érkezett kérdés hozzánk, hogy a búra levehető e? Nem lesz akkor baja a rózsának? Ezek a tartósított örök rózsák, nem a búra miatt maradnak meg ugyanabban a tündöklő állapotukban, hanem azért mert a nedvesség ki van vonva belőlük és növényi glicerinnel vannak tartósítva. Tehát nyugodtan le lehet venni a búrát a rózsáról, sőt érdemes is néha megtörölgetni, mert a szálló por illetve az esetleges pára meglátszik az üveg felületen.

Búrás termékeinket szállítás során leragasszuk, hogy ne tudjanak elmozdulni és ezáltal ne sérüljenek meg. Az évek alatt igyekeztünk kitapasztalni a megfelelő csomagolást ezeknek a különleges termékeknek. Örök rózsás termékeink, 5 rétegű céglogós kartondobozba vannak bele helyezve. A búra először buborékos fóliával van körbe tekerve, majd ezt követően egy nagyobb típusú buborékos fóliával is, biztosítva a sérülésmentes szállítást. Az üres hézagokat a dobozban pedig buborékos térkitöltő fóliával töltjük ki, garantálva ezzel, a stabilitást a rózsának és a búrának. Minden dobozunk menetiránnyal és törékeny jelzéssel van ellátva!