Kérdése van? Hívjon minket! +36303765665

Szűrés
Termék státusza

50cm-es Búrás termékek

Ez az a kategória amin mindenkinek megakad a szeme! Nem hiába?! 

Országosan egyedülállóan készítünk ehhez hasonló Rózsafákat! Kell ennél különlegesebb? 

Itt is csak a képzelet szab határt. Egyik kedvenc egyedülálló kérésetek, hogy a rózsafa kompozíción, mini princess rózsákból készítsük el az általatok kért számjegyet, mely képviselhet egy kerek születésnapot, vagy évfordulót! Nekünk ez sem lehetetlen! Minden egyedi elképzelést és javaslatot szívesen fogadunk!


4termék 14
ÚJ

Extra nagy méretű 50 cm Búrába zárt Örök Rózsafa kompozíció / Forever Rose - Burgundy

69 990 Ft
ÚJ

Nagy méretű 50 cm búrába zárt 3 szálas Örök Rózsa / Forever Rose - Fehér

49 990 Ft
ÚJ

Nagy méretű 50 cm búrába zárt 3 szálas Örök Rózsa / Forever Rose - Vörös

49 990 Ft
ÚJ

Nagy méretű 50 cm búrába zárt 5 szálas Örök Rózsa / Forever Rose - Vörös

64 990 Ft

Hova vezethető vissza a tartósított örök rózsának a megjelenése búrába zárva? Biztosan emlékeztek a Szépség és a Szörnyeteg mesére, ahol a rózsa búra alatt volt, szemléltetve ezzel, hogy Szörnyeteg marad az idők végezetéig, hogyha az utolsó szirom lehullásáig nem talál szerelmet és a szerelme viszonzásra nem talál. 

Többször érkezett kérdés hozzánk, hogy a búra levehető e? Nem lesz akkor baja a rózsának? Ezek a tartósított örök rózsák, nem a búra miatt maradnak meg ugyanabban a tündöklő állapotukban, hanem azért mert a nedvesség ki van vonva belőlük és növényi glicerinnel vannak tartósítva. Tehát nyugodtan le lehet venni a búrát a rózsáról, sőt érdemes is néha megtörölgetni, mert a szálló por illetve az esetleges pára meglátszik az üveg felületen.

Búrás termékeinket szállítás során leragasszuk, hogy ne tudjanak elmozdulni és ezáltal ne sérüljenek meg. Az évek alatt igyekeztünk kitapasztalni a megfelelő csomagolást ezeknek a különleges termékeknek. Örök rózsás termékeink, 5 rétegű céglogós kartondobozba vannak bele helyezve. A búra először buborékos fóliával van körbe tekerve, majd ezt követően egy nagyobb típusú buborékos fóliával is, biztosítva a sérülésmentes szállítást. Az üres hézagokat a dobozban pedig buborékos térkitöltő fóliával töltjük ki, garantálva ezzel, a stabilitást a rózsának és a búrának. Minden dobozunk menetiránnyal és törékeny jelzéssel van ellátva!