Kérdése van? Hívjon minket! +36303765665

Szűrés
Termék státusza
Szín

XXL rózsa

Tartósított örök rózsáink 32cm magas üveg búrába zárva találod ebben a kategóriában! 

A rózsafej mérete XXL, ahol a rózsafej átmérője 8-10cm!

Ebben a kategóriában némileg kevés szín van feltöltve, melyet folyamatosan bővítünk, de ettől függetlenül sokkal több szín elérhető ebben a rózsafej méretben! Amennyiben nincs feltöltve az általad választott szín, nyugodtan érdeklődj, hogy elérhető e! 

Működésünk óta a legkeresettebb és legkedveltebb termékünk ebben a kategóriában a vörös színű tartósított rózsa! 


5termék 15

Nagy méretű búrába zárt Örök Rózsa / Forever Rose - Dark Pink

Szín:
Dark pink
18 990 Ft

Nagy méretű búrába zárt Örök Rózsa / Forever Rose - Fehér

Szín:
Fehér
18 990 Ft

Nagy méretű búrába zárt Örök Rózsa / Forever Rose - Sötétkék

Szín:
Kék
18 990 Ft

Nagy méretű búrába zárt Örök Rózsa / Forever Rose - Világoskék

Szín:
Világoskék
18 990 Ft
ÚJ

Nagy méretű búrába zárt Örök Rózsa / Forever Rose - Vörös

Szín:
Vörös
18 990 Ft

Hova vezethető vissza a tartósított örök rózsának a megjelenése búrába zárva? Biztosan emlékeztek a Szépség és a Szörnyeteg mesére, ahol a rózsa búra alatt volt, szemléltetve ezzel, hogy Szörnyeteg marad az idők végezetéig, hogyha az utolsó szirom lehullásáig nem talál szerelmet és a szerelme viszonzásra nem talál.


Többször érkezett kérdés hozzánk, hogy a búra levehető e? Nem lesz akkor baja a rózsának? Ezek a tartósított örök rózsák, nem a búra miatt maradnak meg ugyanabban a tündöklő állapotukban, hanem azért mert a nedvesség ki van vonva belőlük és növényi glicerinnel vannak tartósítva. Tehát nyugodtan le lehet venni a búrát a rózsáról, sőt érdemes is néha megtörölgetni, mert a szálló por illetve az esetleges pára meglátszik az üveg felületen.


Búrás termékeinket szállítás során leragasszuk, hogy ne tudjanak elmozdulni és ezáltal ne sérüljenek meg. Az évek alatt igyekeztünk kitapasztalni a megfelelő csomagolást ezeknek a különleges termékeknek. Örök rózsás termékeink, 5 rétegű céglogós kartondobozba vannak bele helyezve. A búra először buborékos fóliával van körbe tekerve, majd ezt követően egy nagyobb típusú buborékos fóliával is, biztosítva a sérülésmentes szállítást. Az üres hézagokat a dobozban pedig buborékos térkitöltő fóliával töltjük ki, garantálva ezzel, a stabilitást a rózsának és a búrának. Minden dobozunk menetiránnyal és törékeny jelzéssel van ellátva!